Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde yaşamak zorunda kalan ve çektikleri videoları 23 Nisan günü İzmit Belediyesine gönderen binlerce çocuğa hediye sürprizi yapıldı. 


Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu bu yıl çocuklar evlerinde yaşamak zorunda kaldı. Bu yıl evde geçirilen 23 Nisan coşkusuna renk katmak isteyen İzmit Belediyesi 23 Nisan TIR’ıyla bayram coşkusunu sokaklara taşımış ve çocukların evlerinden çektikleri videoları sosyal medya hesaplarında paylaşmıştı. Evlerinde çektikleri videoları daha önce belirlenen ve duyurulan tarihler arasında İzmit Belediyesi Whatsapp hattına gönderen binlerce çocuğa İzmit Belediyesi tarafından hediye sürprizi yapıldı. Evlerinin önünde İzmit Belediyesi ekiplerini hediyelerle gören çocukların gözlerindeki mutluluk ise görülmeye değerdi. 


NUTUK VE EĞİTİM DEVRİMİ KİTAPLARI YER ALDI


Her yaş seviyesine uygun olarak düşünülen hediye paketinde çocuklar için özel olarak hazırlanan Nutuk, Finlandiya’nın savaş sonrası bitap haldeyken gerçekleştirdiği eğitim devrimi ve ortaya koyduğu dayanışmayla nasıl ayağa kalktığını anlatan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün okulların müfredatına dahil edilmesini istediği Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabı, Türk Bayrağı, teşekkür belgesi, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in mektubu ve oyuncak seti yer aldı. 


FATMA ABLALARINA TEŞEKKÜR


İzmit Belediyesine evlerinde yaşadıkları 23 Nisan coşkusunu video çekip belediye hesaplarına 23 Nisan günü gönderen binlerce çocuk için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tarafından kurulan 13 araçlık 26 personelden oluşan ekip çocukların evlerine giderek hediyelerini teslim etti. Bu sürpriz karşısında oldukça mutlu olan çocuklar hediyeler için Fatma ablalarına teşekkür etti.NOT: Belediyemizle ilgili bütün haberleri www.izmit.bel.tr internet adresimizden takip edebilirsiniz.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.