Paylaş

İzmit Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftarda sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor

İzmit Belediyesi koronavirüsle mücadele döneminde ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmuyor. Belediyenin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara erzak kolisi yardımını sürdürürken ramazan ayı boyunca da iftarda sıcak yemek dağıtmaya devam edecek.

YÜZLERCE AİLEYE ULAŞILMASI HEDEFLENİYOR

Koronavirüsle mücadele döneminde iftar yemeğini ihtiyaç sahibi vatandaşların sofralarına ulaştıran İzmit Belediyesi, ramazan ayının sonuna kadar yüzlerce aileye ulaşmayı hedefliyor. İlk günden beri birçok aileye yardım elini uzatan İzmit Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde de sıcak yemek dağıtımına devam edecek.

DAYANIŞMA İLE ATLATACAĞIZ

Ramazanın birlik ve beraberlik ayı olduğunun altını çizen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu yıl koronavirüs nedeniyle kalabalık iftar sofralarında buluşamıyoruz. Ama ramazan ayı kardeşlik ve dayanışma ayı ve inşallah bu zor günleri dayanışma ile daha kolay atlatacağız. Sıcak yemek dağıtımımız ramazan ayı boyunca devam edecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.