Paylaş

Kartepe Belediyesi YAŞ-BAK ekipleri, Covid-19 önlemleri kapsamında ilçe genelinde büyüklere ve bakıma muhtaç kişilerin ihtiyaç duydukları hizmetleri ayaklarına kadar götürüyor. Ekipler ayrıca Covid-19 önlemlerini muayene sırasında Kartepelilere anlatıyorlar.

Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde ilçenin yaşayan çınarlarına hizmet eden Yaşlı Hasta-Evde Bakım Hizmeti (YAŞ-BAK) Covid-19’a karşı alınan önlemler kapsamında hizmetlerine aralıksız devam ediyor. YAŞ-BAK ekipleri sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde de çalışıyor. Kartepelileri ziyaretinde gereken ilk adım sağlık hizmetlerini vermelerinin yanı sıra Covid-19 önlemlerini de anlatıyorlar.

YARDIMCI TEDAVİLER AKSATILMIYOR

Covid-19 önlemleri Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde devam ederken, Kartepe Belediyesi YAŞ-BAK ekipleri felçli ve kimsesiz yatalak hastaların, özellikle sağlık kuruluşlarında görevli hekimler tarafından verilen tedavi amaçlı reçeteli ilaçların kullanımı, pansuman yapımı, serum ve sonda takılması, tansiyon, şeker ölçümlerini ve enjeksiyonlarını yapmak gibi yardımcı tedavi ihtiyaçlarını gideriyor.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE

Tüm çaba ve gayretimiz hemşehrilerimizin sağlığı ve huzuru için diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Kartepeli büyüklerimiz iyi günde kötü günde başımızın tacıdır. Her daim yanlarında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.