Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği’nden bir ilk! Anadolu Gençlik Derneği İstanbul’un Fethi’nin 567. yılında e-Fetih kutlaması gerçekleştiriyor.

Anadolu Gençlik Derneği Peygamber Efendimiz (s.a.s)’in müjdesinden gönüllere düşen, Fatih’in emaneti ve tüm dünyanın gözbebeği olan İstanbul’u unutmuyor. Yıllardır tüm coşkuyla statlar doldurularak kutlanan fetih bu yıl yaşanan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle e-Fetih şeklinde gerçekleştirilecektir.

Heyecan e-Fetih Şeklinde Olacak

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkanı Kemal HALICI, “ Fethin manasını yeni nesillere taşımak insanımıza hakikati anlatmak fetihle birilerinin ortaya koymuş olduğu işgal anlayışı arasında farkı net bir şekilde çizmek için mücadele etmeye devam ediyoruz. Bu sene malum pandemiden dolayı sizlere stadyumdaki o fetih heyecanını yeniden yaşatmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. e-Fetih çalışmasıyla dijital ortamda Fetih programını sizlere buluşturmanın heyecanı içerisindeyiz” dedi.

Farklı Bir Uygulama Daha: e-Bilet!

Gerçekleştirilecek olan e-Fetih programında katılımcılar hatıra bileti sahibi olacaklar. Katılımcıların kendi bilgileriyle sahip olacakları hatıra bileti (e-Bilet) üzerindeki kodla aynı zamanda sürpriz hediyelerin olduğu çekilişe katılabilecekler.

e-Fetih’te; Kuran’ı Kerim tilavetleri, ezgiler, İslam Ülkeleri’nden katılımcılar, çeşitli sinevizyon ve kum sanatı gösterimleriyle 29 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir. www.e-fetih.com web adresinden hatıra bileti alınabilmektedir.

Bütün kardeşlerimizi bu güzel Fetih Şölenini izlemeye davet ediyoruz.

Kemal HALICI

Anadolu Gençlik Derneği

Kocaeli Şube Başkanı

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.