Paylaş

İzmit Belediyesi geçici süreli istihdam edilmek üzere 9 farklı alanda yeni çalışma arkadaşları arıyor. Yeni iş ilanları belediyenin kariyer.izmit.bel.tr adlı internet adresinde yayınladı


İzmit Belediyesi, farklı birimlerde görev almak üzere geçici süreli yeni çalışma arkadaşları arıyor. İşe alım süreçlerine sınav şartı getirerek liyakat anlayışı ile hareket eden İzmit Belediyesi’nin yeni iş ilanları kariyer.izmit.bel.tr adresinde yayınladı. Başvuru formlarındaki adayların iş tanımı için aranan özellikler kısmında ‘İzmit’i çok seven’ ibaresinin de yer alması, belediyenin kent için özveri ile çalışacak çalışma arkadaşları aradığını gözler önüne serdi.


BAŞVURULARDA ‘İZMİT’ ŞARTI

İzmit Belediyesinin geçici süreli (5 ay 29 gün) olarak istihdam için yayınladığı başvurular arasında ‘Ahşap Kalıpçı’, ‘Beko Loder Operatörü’, ‘Boya Ustası’, ‘Ekskavatör Operatörü’, ‘Özel Güvenlik Görevlisi’, ‘Kaynak Ustası’, ‘Paletli Loder Operatörü’, ‘Marangoz Alımı’, ‘Soğuk Demirci Ustası’ yer aldı. Adaylar için aranan genel özellikler arasında İzmit sınırları içerisinde ikamet etmesi ve ilçe sınırları dışından gelen başvuruların değerlendirmeye alınmayacağı bilgisi de yer aldı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.