Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından Kandıra Sarısu’da yapımı tamamlanan Sarısu Gençlik Kampı’nın açılışı bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşecek 
İzmit Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, gençlerin ve ailelerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği, Karadeniz’in incisi Sarısu Gençlik Kampı açılıyor. Doğayla iç içe, güvenli ve konforlu hizmet verecek olan Sarısu Gençlik Kampı’nın açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte gerçekleştirilecek. 


DOĞAYLA İÇ İÇE


Sosyal ve sportif faaliyetlerle gençlere ve ailelere hizmet vermek üzere açılışı gerçekleştirilecek olan Sarısu Gençlik Kampı, toplamda 100 kişinin konaklayabileceği kapasitede yapıldı. Bungalov evler ve süit odaların yanı sıra gençlerin çadır kurabileceği kamp alanı da hazırlandı. Deniz, kum, güneş ve ormanla baş başa kalınan kampta eğitmenler eşliğinde doğa yürüyüşleri, bisiklet gezileri ve kano gibi birçok etkinlik gerçekleştirilecek. 


BUGÜN AÇILIYOR


Günde 3 öğün yemeğin verileceği kamp alanı pandemi sürecine uygun ve koronavirüse karşı tüm tedbirler alınarak hizmet verecek. Vatandaşların hem sosyal aktivitelerle eğleneceği hem de dinlenebileceği Sarısu Gençlik Kampı bugün itibariyle hizmet vermeye başlayacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.