Paylaş

Tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 sürecinde de tedbirleri elden bırakmadan çevre düzenlemeleri ve genel bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri’nin Uzunbey Mezarlığı’nda başlattığı çevre düzenlemelerini yerinde inceleyen Başkan Kocaman, Park Bahçeler Müdürü Osman Bina’dan da bilgi aldı. Kartepe Belediyesi ekipleri Covid-19 önlemlerini ciddiyetle yürütmeye devam ederken, diğer yandan ilçe genelindeki çalışmaları da ihmal etmiyor.

PEYZAJ VE BAKIM

Yaklaşık 22 dönüm alan üzerine kurulmuş olan Uzunbey Mezarlığı’nda çevre düzenlemelerini başlatan Park Bahçeler müdürlüğü ekipleri, genel bakım çalışmalarına ağırlık verdi. Bu düzenlemeler kapsamında; toprak tesviye ve serimi, mezar topraklarının düzeltilmesi, mezar taşlarının boyama ve tamiri, eski mezar tahtalarının yenilenmesi, mezarlıkta bulunan kurumuş bitki ve ağaçların budama ve bakımlarına devam etti.

HALK SAĞLIĞI VE ÇEVRE DÜZENİ ÖNEMLİ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bakım peyzaj çalışmalarını 1 mühendis ve 1 tekniker kontrolünde toplamda 15 personelle sürdürürken, “Halk sağlığı ve çevre düzeni için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman; “Kartepe genelindeki temizlik ve bakım çalışmalarımıza hızla ve titizlikle devam etmekteyiz. Parklarımızın, bahçelerimizin, ibadethanelerimizin ve mezarlıklarımızın bakım ve temizliklerini ihmal etmiyoruz. İbadethanelerimiz ve mezarlıklarımız maneviyatımızın en önemli yerlerindendir. Kartepemiz çok güzel, bizler de gerekli bakım ve temizlik hizmetlerini gerçekleştirerek, çevremizin güzelliğine güzellik katıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.