Paylaş

Özel Kale Okulları’nda öğrencilere kavuşma heyecanı yaşanıyor. 17 Ağustos’ta uzaktan eğitime başlayan Özel Kale Okulları, 8. ve 12. sınıf öğrencilerine 31 Ağustos’ta yüzyüze eğitime başlayacak. 21 Eylül’de ise tüm öğrenciler yüzyüze eğitim ile okullarına ‘merhaba’ diyecek.

Okulların durumuyla ilgili detaylar geçen hafta netleşmişti. Yeni eğitim-öğretim yılının 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle açılacağını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime 21 Eylül’den itibaren geçileceğini belirtmişti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı karar doğrultusunda 17 Ağustos’ta uzaktan eğitime başlayan Özel Kale Okulları, 8. ve 12. sınıf öğrencilerine 31 Ağustos’ta yüzyüze eğitime başlayacak. 21 Eylül’de ise tüm öğrenciler yüzyüze eğitim ile okullarına ‘merhaba’ diyecek.

BU DÖNEMDE DE YATIRIMLAR YAPTIK

Özel Kale Okulları’nın Mart ayından itibaren bu önemli sürece hazırlık yaptığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, “Tatil süresince de de önemli yatırımlar yaptık. Okullarımızın, altyapı eksiklikleri tamamlandı, uzaktan eğitimi daha nitelikli hale getirmek için adımlar atıldı. Koronavirüs önlemleri doğrultusunda çok ciddi adımlar attık.” dedi. 

VELİLER, KALE OKULLARI’NI TERCİH ETTİ

Okullarını tercih eden velilere de teşekkür eden Azak, “ Eğitimler konusunda birçok velimizden teşekkür aldık. Veliler okulumuzu ve öğretmenlerimizi diğer okullarla kıyaslayarak, bizleri tercih etti. İnanılmaz bir ilgi ile karşılaştık. Özel Kale Okulları ailesini tercih eden tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YÜZYÜZE EĞİTİME HAZIRIZ

Özel Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, uzaktan eğitime geçileceğinin duyulmasının ardından devlet okuluna devam etmek istemeyenlerin Özel Kale Okulları’na kayıt yaptığını, velilerin tercihlerini bu yönde kullandığını da ifade etti. Yüz yüze eğitim için sınıf mevcutlarının da müsait olduğunu vurgulayan Bahir Azak, her türlü koşulda yüz yüze de olsa uzaktan da olsa eğitim vermeye hazır olduklarını belirterek, öğretmenlere yeni normale göre tüm eğitimlerin de verildiğini söyledi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.