Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen Yazlık Sinema Günleri bu hafta sonu Türk sinemasının güzel örneklerinden olan Türk İşi Dondurma büyük beğeni ile izlendi.

Açık havada sinema izleme keyfini nostaljik olmaktan çıkaran Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen “Yazlık Sinema Günleri” bu hafta sonu “Türk İşi Dondurma” filmi Kartepelilerin büyük katılımıyla ile izlendi. Çanakkale Savaşı sırasında Avustralya’da yaşayan iki Türk’ün vatana bağlılığı ve vatan savunması için verdiği hayatı ve cesaretleri izleyenlere duygusal anlar yaşattı.  

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Ertuğrul Gazi Mahallesi / Kanal Park’da kurulan dev ekranda Türk İşi Dondurma filmini izleyen Kartepeliler Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkürlerini iletirken, Covid-19 önlemlerine dikkat edilerek hazırlanan Yazlık Sinema Geceleri’nin bu zor dönemde kendilerine moral olduğunu belirttiler.

VİZYONDA İZLEMEKTEN DAHA GÜZEL

Kartepelilerle birlikte Türk İşi Dondurma filmini izleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Açık hava sinema keyfi Kartepe’de nostalji olmaktan çıktı. Her hafta yapılan gösterimlerde hemşehrilerimiz büyük bir ilgiyle etkinliğimize katılmaktadırlar. Hafta sonları farklı bir etkinlik olarak her yaştan hemşehrilerimize hitap eden etkinliklerimize hava koşulları el verdiği sürece devam edeceğiz. Hemşehrilerimizle birlikte film izlemek vizyonda izlemekten daha güzel” açıklamasında bulundu.     

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.