Paylaş

Koronavirüsle mücadele kapsamında halkın sağlığını ön planda tutan İzmit Belediyesi, cadde ve sokakların yıkanması ve dezenfekte edilmesi konusunda bir an olsun tedbiri elden bırakmıyor.
Koronavirüsle mücadele kapsamında Mart ayından beri bir çok uygulamaya imza atan Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığındaki İzmit Belediyesi temizlik ve hijyen konusunda bir an olsun geri adım atmadı. Yapılan çalışmalarla birlikte koronavirüsle mücadele konusunda aylardır kararlı bir şekilde mücadele eden ekipler İzmit’in tüm cadde ve sokaklarında temizlik ve dezenfekte işlemlerini disiplinli bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor.


GECE-GÜNDÜZ TEMİZLİK


İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdiği titiz çalışmalar sonucundan mahalle muhtarları ve vatandaşların takdirini topladı. Kentin dört bir yanında temizlik ve dezenfekte işlemi sağlayan ekipler son olarak Yenişehir Mahallesi, Mehmet Ali Paşa Mahallesi, 28 Haziran Mahallesi, Şirintepe Mahallesi, Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi, Yenimahalle Mahallesi, Yeşilova Mahallesi gibi bir çok mahallede tazyikli su, köpüklü su, ilaçlı su ve arazöz ile dezenfekte işlemi sağladı. Alınan bilgilere göre ekiplerin titiz çalışmaları gece ve gündüz olarak 24 saat boyunca devam ettiği belirtildi. 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.