Paylaş

Kocaeli Ticaret Odasının Ağustos Ayı Meclis toplantısı Sosyal mesafe Maske ve hijyen kuralları uygulanarak Burhan Kasım Meclis Salonunda yapıldı.
Kocaeli Ticaret odası Meclis Başkanı Akın Doğan’ın Meclis Başkan Yardımcıları Alp Kayalar ve Hüseyin Avni Aslan ve Katip üye Sema Kalafat ile birlikte yönettiği Ağustos Ayı Meclis Toplantısında üyeler sosyal mesafe kuralına göre düzenlenmiş koltuklara aralıklı oturdular


Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut aylık faaliyet raporunda geçtiğimiz ay yapılan çalışmalar ve ziyaretlerle ilgili bilgi verdi.
Co-Matching İkili İş Görüşmeleri ile ilgili değerlendirmede bulunan Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut : ‘İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde durma noktasına gelen ticarete yeni bir soluk ve ivme kazandıran etkinliğimizle Kocaeli’yi dünya ile yarışır bir merkez haline getirdik. Ülkemiz iş dünyasını tek bir noktadan ve online olarak uluslararası pazarlarla buluşturduk. Kocaeli iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği etkinliğimizde; inşaat- yapı malzemelerinden, makina imalatına, metal işlemeden, plastik- kauçuk’a, otomotivden kimya sektörüne 364 iş görüşmesi gerçekleşmiş bu görüşmelere 14 tercüman eşlik etmiştir.’dedi.
KOTO Başkanı Bulut, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un KOTO’yu ziyaretine kenti ekonomisi ve çarşı esnafının sorunlarının konuşulduğunu belirterek, ‘Üyelerimizin ilettiği sorunlara kısa sürede dönüş olması ve çözümlenmesinde Kocaeli Ticaret odası olarak memnunuz’ dedi. Bulut, kent içinde yapılan korona denetimlerinde de eski günlere dönülmemesi için özellikle hizmet sektöründe daha hassas davranılması ve Temizlik Maske Mesafe kurallarına tam olarak uyulması yönünde uyarılar yaptı


Ağustos ayı Meclis toplantısında söz alan Meclis Üyeleri İbrahim Şahin Gelir ve Gider tablosunu okuyup mali konularla ilgili bilgi verdi. Mehmet Yıldırım, kent merkezindeki alt yapı çalışmaları, Yusuf Erenkaya eğlence mekanları ile ilgili görüşlerini açıklarken 12.Meslek Komitesinden Serkan Karakadılar 1 Eylül’de yürürlüğe girecek ikinci el Oto alım satımı ile ilgili yeni düzenlemeler konusunda bilgi verdi.


Ağustos Ayı Meclis toplantısının ardından KOTEV Kocaeli Ticaret Odası Eğitim Vakfının mütevelli toplantısı yapıldı. KOTO Arslanbey AOSB MTAL Okulu Müdürü Çoşkun Cebeci yeni eğitim dönemi ile ilgili sunum yaptı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.