Paylaş

Kocaelilerin gerçek sesini kent gündemine taşıyan CHP Kocaeli bu kez Derince’deki 6 muhtarlığı ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, halkın talep ve sorunlarına çözüm üretmek için muhtarlık ziyaretlerine Derince ilçesinde devam etti. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl yönetim kurulu üyeleri, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, CHP Derince İlçe yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP grubu üyesi Nuri Paşa, Derince Belediye Meclisi CHP grubu üyeleri Erhan Akpınar, Yakup Deniz ve Ali Avcı ziyaretlerde muhtarların ilettiği sorunları dinledi.

DERİNCE’DE 6 MUHTARLIK

CHP Kocaeli, Kaşıkçı Mahallesi Muhtarı Necdet Ergün, Çavuşlu Mahallesi Muhtarı İsmail Turan, Tahtalı Mahallesi Muhtarı Erkan Tokuç, Terziler Mahallesi Muhtarı Necdet Yüce, Geredeli Mahallesi Muhtarı İbrahim Özkul ve Karagöllü Mahallesi Muhtarı Nevzat Şentürk ile mahalle muhtarlıklarında bir araya geldi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

CHP Kocaeli muhtar ziyaretlerinin yanı sıra köy esnafları ve köy sakinleri ile bir araya gelerek ilk ağızdan bölgenin talep ve sorunlarını dinledi. Kendilerine ileten her talep ile ilgili çözüme kavuşturuluncaya kadar çalışmalarını yürüteceklerini ileten CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Ziyaretlerimizin siyasi amacı yok. Mutlu şehir Kocaeli diyenler istiyoruz ki vatandaşın sesini duysun. Sizlerin sesini duyurmak için her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.