Paylaş

Gölcük Belediyesi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle, Korana Virüs salgını ile mücadelede; temel tedbir kuralları olan, Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat çekmek, görsel sanatlar konusunda yetenekli öğrencileri teşvik etmek amacıyla, ilçemiz öğrencileri arasında resim yarışması düzenleniyor. Gölcük’te bulunan devlet okulları ve özel okullarda okuyan, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılacağı yarışmanın konusu: Maske + Mesafe + Hijyen olacak.

YARIŞMA 3 KATEGORİDE YAPILACAK

İlkokul’da okuyan 1,2,3 ve 4.sınıf öğrencileri 1. kategoride, ortaokulda okuyan 5,6,7 ve 8.sınıf öğrencileri 2.kategoride, lisede okuyan 9,10,11 ve 12.sınıf öğrencileri 3.kategoride yarışmaya katılacaklar.

HER 3 KATEGORİDE İLK 3’E GİREN ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYE EDİLECEK

✅ İlk 3 kategoride de, ilk 3’e giren öğrencilerimize bisiklet hediye edilecek.

✅ Yarışmaya katılacak öğrencilerin, eserlerinin 2 adet yüksek çözünürlüklü fotoğrafını çekerek TC kimlik numarası, adı – soyadı, okul adı ve sınıfı ve de okul numaralarını yazarak golcukmebyarisma@gmail.com adresine, 18 Eylül 2020 Cuma gününe kadar göndermeleri gerekiyor.

✅ Eserler, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İnceleme Kurulu Üyeleri tarafından 22 Eylül 2020 Salı günü değerlendirildikten sonra; sonuçlar, 23 Eylül 2020 Çarşamba günü golcuk.meb.gov.tr adresinden duyurulacaktır.

✅ Bilgi eksikliği olan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

✅ Eserlerin hiçbir bölümünde reklam içerikli logo ve herhangi bir markayı temsil edecek içerik kullanılmamalıdır.

✅ Yarışmaya katılım gönüllülük esası taşır.

✅ Yarışmaya katılacak eserler 30*50 boyutunda olmalıdır.

✅ Resim tekniği serbesttir.

✅ Her öğrenci yarışmaya en çok 3 eserle katılabilir.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.