Paylaş

İlk defa uygulanan çift vardiya sistemiyle Büyükşehir, Alemdar Caddesi’ne yaptığı altyapı çalışmalarını planlanan sürenin öncesinde bitirerek 25 günde tamamladı

Başkan Büyükakın, “45 günde planlanan işi 25 günde tamamladık”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü İzmit Alemdar Caddesi’nde başladığı altyapı çalışmalarını tamamladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın yakından takip ettiği projede 2 vardiya aralıksız çalışılarak altyapı çalışmaları kısa sürede bitirilmiş oldu.

ÇALIŞMALAR İKİ VARDİYA İLE ERKEN TAMAMLANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 2020 yılı yatırım planı kapsamında şehrin ana arterinde bulunan 3 caddede altyapı çalışmalarını tamamladı. Daha önce yapımı tamamlanan Zincirlikuyu ve Bağdat Caddelerinin ardından, Alemdar Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarını Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatıyla 25 günde bitirdi. Başkan Büyükakın’ın titizlikle takip ettiği proje ilk etapta 60 günden 45 güne indirilmişti. Daha sonra altyapı yatırımlarında ilk defa uygulanan çift vardiya sistemiyle proje planlanan sürenin öncesinde bitirilerek 25 günde tamamlandı.

BÜYÜKAKIN ” BÜYÜK GAYRETLE İŞİ 25 GÜNDE TAMAMLADIK”

Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarda üstün bir gayret sarf edildiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Çalışma arkadaşlarımız burada gerçekten büyük gayretler gösterdi. İlk defa uyguladığımız çift vardiya sistemiyle 45 günde tamamlanması planlanan işi 25 günde tamamladık. Esnafımız da burada yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ben de bu vesileyle hem esnafımıza hem de hemşehrilerimize göstermiş olduğu anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ALTYAPI YENİLENDİ

Alemdar Caddesi’nde yapılan çalışmalarda bölgede yaşanabilecek yağmursuyu problemini gidermek için 280 metre uzunluğunda 1400 mm çapında beton borular kullanıldı. Ayrıca 440 metre kanalizasyon hattı ile birlikte 261 metre içmesuyu hattı proje kapsamında yenilendi.

ASFALTLAMA İKİ GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

İSU Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanan çalışmaların ardından Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bölgede üstyapı çalışmalarına başladı. Asfaltlama çalışması için çalışmalarını sürdüren ekipler asfaltlama işini iki gün içerisinde tamamlayacak. Daha sonra granit kaldırımların yapımı gerçekleştirilecek. Güzergah üzerinde aydınlatma direkleri de yenilenecek.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.