Paylaş

Özel Kale Okulları 12. Sınıf öğrencilerinin katıldığı Yükseköğretim Kurumları Geçiş Sınavı’nda büyük bir başarı elde etti. 26 Ağustos’ta açıklanan Yükseköğretim Kurumlarına Geçiş Sınavı Sonuçlarına göre, Özel Kale Okulları Yüzde 98’e yakın bir başarı elde ederek , eğitimdeki farkını bir kez daha ortaya koydu.


Özel Okullar Arasında İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da En Fazla Yerleştirme Oranına da sahip olan Özel Kale Okulları başarısını, Nitelikli eğitim kadrosuna ve öğrenci takip sistemine bağlarken, Özel Kale öğrencileri Yükseköğretim Kurumları Geçiş Sınavı’nda (YKS) üstün başarı göstererek, Türkiye’nin en önemli Üniversitelerine yerleşti. 
Özel Kale Okulları’nda başarının tesadüf olmadığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, ”Özel Kale Okulları Öğrencilerimizi Yine ‘Aldatmayan Gerçek Başarıyı’ elde ettikleri için tebrik ediyorum. Bu listede yer alan her isim Özel Kale Okulları öğrencileridir. Başka yerden alıntı değildir. Bu okulun öz öğrencileridir. Üniversiteye Öğrenci Yerleştirme de Yüzde 98’e yakın bir başarı oranı elde ettik. Eğitimin Öncü Markası olduğumuzu bir kez daha ispat ettik. Bu Başarılar sorumluluğumuzu daha da arttırdı. Tüm Yıl Boyunca YKS İçin Çok Çalışan, Emek Veren ve Yorulan Öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını Aldılar. Bu Önemli vaşarıda emeği geçen sevgili öğrencilerimize, onları Bin Bir Emekle Yetiştiren Velilerimize ve Değerli Öğretmenlerimize Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum’’ dedi. Sadece Nicelikli Bir Okul Değil; Ne Kadar Nitelikli de Bir Okul Olduğunu Kanıtlayan Özel Kale Okulları, Tüm Öğrenci ve Velileri başarılarına ortak etmek için okullarına davet etti

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.