Paylaş

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın dün İzmit ile başlattığı ilçelerdeki saha çalışma programı bugün Gölcük ilçesi ile devam ediyor.

İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın ilçe başkanları ile birlikte almış olduğu karar neticesinde eylül ayından başlayarak farklı ilçelerde esnaf ve vatandaşla buluşma programları periyodik aralıklarla sürdürülecektir.

Milletvekilleriyle halkın buluşturulup gerçek gündemin konuşulması için genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin davet edildiği saha çalışmalarında 1 Eylül  Salı İzmit, 2 Eylül Çarşamba Gölcük, 3 Eylül Perşembe Başiskele’ye Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan eşlik edecek. 4 Eylül Cuma günü Dilovası ve 5 Eylül Cumartesi Kartepe programlarına ise Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın katılacağı, diğer ilçe ziyaretleri eylül ayı içerisinde farklı katılımcılarla gerçekleştirileceği bildirildi.

İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın ilçe başkanlarına sürekli sahada vatandaşla iç içe olunması gerektiği bilgisi verildiği öğrenildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.