Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Sumotaş Lojistik Kooperatifi Başkanlığına seçilen Hüseyin Türker’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman beraberinde AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top ile birlikte Suadiye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (SUMOTAŞ) başkanlığına seçilen Çepni Mahalle Muhtarı / Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.   

YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN

Ağustos ayında SUMOTAŞ’ın olağanüstü kongresi Suadiye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Seçimlerde kullanılan 208 oyun 113’ünü alan Hüseyin Türker yeni başkan seçildi. SUMOTAŞ’ın Kartepe için önemli bir yeri olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemiz turizmin yanı sıra ticari hayatın içerisinde önemli bir yeri vardır. Sumotaş kurulmasından bu yana bölgeye ilçemize önemli kazanımları olmuştur. Şimdi yeni bir döneme girilmiştir. Kartepemizin SUMOTAŞ ve tüm iş partnerleri için hayırlı uğurlu olsun. Hüseyin Türker ve yeni yönetimine başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu. Ziyaretinden ve desteğinden dolayı SUMOTAŞ Başkanı Hüseyin Türker, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür etti.    

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.