Paylaş

İzmit Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında, kendisine başvuran taksi ve dolmuş taksilerin dezenfekte işlemlerini ilçe ayrımı yapmaksızın gerçekleştirmeye devam ediyor
İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, koronavirüse karşı dezenfekte işlemlerine son hız devam ediyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Covid-19 Dezenfeksiyon Uygulayıcı Ekibi tarafından bütün ilçe araçları dezenfekte edilerek hem sürücü hem de vatandaşlar için daha güvenli hale getiriliyor. 


DÜZENLİ OLARAK DENETLENİYOR


Kocaelililerin ulaşımlarını sağlıklı bir şekilde sağlamak amacıyla İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak kurulan Covid-19 dezenfeksiyon uygulayıcı ekibi, taksi ve dolmuş taksilerin dezenfekte işlemlerini Doğu Kışla Pazar Alanı’nda gerçekleştiriyor. Dezenfekte istasyonuna gelen sürücüler, gün içerisinde beklemeden araçlarını kolaylıkla dezenfekte ettirebiliyor. 


HER ÇARŞAMBA TEKRARLANIYOR


Çarşamba günleri saat 09.30 ile 16.30 arasında gerçekleştirilen dezenfekte işlemi sonrası sürücülere araçların dezenfekte edildiğine dair belge veriliyor. Titizlikle gerçekleştirilen çalışmalar Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından düzenli olarak denetleniyor. İzmit Belediyesi tarafından 24 Mart’tan itibaren 5987 taksi ve 301 durak dezenfekte edildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.