Paylaş

Büyükşehir Konservatuvarı öğrencileri, Güzel Sanatlar Lisesi ve KOÜ Devlet Konservatuvarı giriş sınavında başarılı oldu

Büyükşehir Konservatuvarı öğrencilerinden örnek başarı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da yetenek sınavı ile öğrenci alan Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi ve KOÜ Devlet Konservatuvarı’nı kazandı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı öğrencileri ve mezunları, yetenek ve bilgilerini sınavlarda başarı göstererek bir kez daha gösterdi.

BAŞARILI SANATÇILAR YETİŞTİRİYOR

Konservatuvarda aldıkları eğitimle yetenek sınavı ile öğrenci alınan güzel sanatlar lisesi ve devlet konservatuvarını kazanan öğrenciler iyi birer sanatçı olma yolunda ilerliyor. Kentimizin sanat ve kültür hayatına katkı sunan Büyükşehir Belediyesi, sanata yatkın gençlere iyi birer sanatçı olmaları yolunda imkan sunuyor. Kalitesi ve yetkin eğitimiyle bilinen, her yıl yüzlerce mezun veren Büyükşehir Konservatuvarı mezunları güzel sanatlar lisesi ve devlet konservatuvarlarının yetenek sınavlarını kazanarak başarı gösteriyor.

KOÜ DEVLET KONSERVATUVARI’NI ÜÇ ÖĞRENCİ KAZANDI

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar’ında alanında uzman eğitmenler tarafından eğitim alan öğrencilerden, batı müziği bölümü piyano branşı öğrencisi Defne Özden ve Esila Su Özkol KOÜ Devlet Konservatuvarı Ortaokulunu; Konservatuvar çello branşı öğrencisi Eda Aslan ise KOÜ Devlet Konservatuvarını kazandı.

KOCAELİ GÜZEL SANATLAR LİSESİ’Nİ BEŞ ÖĞRENCİ KAZANDI

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Güzel Sanatlar Bölümü resim branşı mezunu Ecrin Begüm Cengiz Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümümü, resim branşından Gülce Uğurdağ ve Esin Doğan Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesini kazandılar. Büyükşehir Konservatuvarı bağlama ikinci sınıf öğrencisi Tolga Kuzu ve Yağız Güngör ise Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesini kazandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.