Paylaş

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın başlatmış olduğu saha çalışmaları Derince ve Dilovası ilçeleriyle devam ediyor. 


İYİ Parti Mali İşler Başkanı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın değerli katılımlarıyla İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Derince İlçe Başkanı Metin Savaş Sulu, Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, il ve ilçe teşkilatıyla birlikte Derince ve ardından Dilovası ile bir dizi ziyaretlerde bulundu. 


Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşın İYİ Parti’ye ilgisinin son derece yüksek olduğunu belirten Yıldız, “Kirasını dahi ödemekte zorlanan esnaf, pandemi süreci ile birlikte etkisi daha da artan ekonomik darboğazdan kurtulmak istiyor. İYİ Parti olarak esnaf ve vatandaşımızın yaşadığı sorunlarının farkındayız. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da esnafımızın yanında olup taleplerine sözcülük etmeye ve bir an önce çözüm üretilebilmesi için çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Emeklimizi, esnafımızı, gencimizi seçim sürecinde hatırlayan siyasilere karşı bizler bugün de yarın da yanlarında olduğumuzun sözünü verdik. Vatandaş hatırlanmak, önemsenmek, sıkıntılarına çare istiyor. Milletimizin teveccühü ise bize dönmüş vaziyette. Esnaf ziyaretlerimiz esnasında partimize katılan yeni üyelerimize hoş geldiniz, diyorum. Üyelikleri hayırlı, uğurlu olsun.” şeklinde konuştu. 


İYİ Parti’liler, programının devamında Derince İmam Hüseyin Cemevi Derneği Başkanı Nevrez Fırat ve dernek yönetimine ziyarette bulundu. Başkan Fırat’tan derneğin talep be beklentilerini dinleyerek çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarının bilgisini verdi. 
Derince Esnaf ve Sanatlar Kredi ve Kooperatif Başkanı Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit’e ziyaret sonrasında  SS 1 No’lu Derince Nakliyeciler Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı İbrahim Yağız ve üyelerine ziyaret gerçekleştirdiler.  Yaşadıkları sorunları dinleyerek, notlarını aldılar.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.