Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde kurulan İzmit Belediyesi Bando Ekibi, her cuma günü saat 17.00’da Fethiye Caddesi’nden İzmit Belediyesi önüne kadar vatandaşlara müzik ziyafeti veriyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ağustos ayında kurulan İzmit Belediyesi Bando Ekibi, her hafta cuma günü Fethiye Caddesi’nden başlayarak yürüyüş yolu üzerinden İzmit Belediyesi önüne kadar güncel parçalar ve marşlar eşliğinde performans sergiliyor. Bando ekibinin dün gerçekleştirdiği ilk performansa vatandaşlar büyük ilgi gösterirken çalınan parçalar hep bir ağızdan söylendi. 


VATANDAŞLAR HAFTANIN STRESİNİ ATACAK


Şefliğini Hakan Oral’ın yaptığı bando ekibi, trompetlerde Ulaş İskenderoğlu ve Ebrar Sena Dirican, alto saksafonlarda Aybars Yılmaz ve Doğukan Ufuk Duman, klarnetlerde Ramazan Durmaz ve İsmail Kandıralı, vurmalı çalgılarda Ali Arslanoğlu, Eren Yıldız ve Ferhan Şeker, trombonda Furkan Kıymaz ve yan flütte Simge Gaye Esgin’den oluşuyor. Vatandaşlar, her cuma günü Fethiye Caddesi’nden başlayıp İzmit Belediyesi önüne kadar müzik zevki yaşatacak olan bando ekibiyle birlikte haftanın stresini atma fırsatı yakalayacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.