Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Büyük Taarruzla beraber düşman işgalinden kurtulan İzmir, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Aydın başta olmak üzere, çevre il ve ilçelerin belediye başkanlarına kutlama mesajı gönderdi


İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Eskişehir’den İzmir’e, Bursa’dan Aydın’a kadar Kurtuluş Savaşımızda Büyük Taarruzla beraber düşman işgalinden kurtulan il ve ilçe belediyelerinin kurtuluş günleri nedeniyle, belediye başkanlarına kutlama mesajı gönderdi. Başkan Hürriyet bu kapsamda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş başta olmak üzere kentlerin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle başkanları tek tek kutladı.


RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA

Başkan Hürriyet kutlama mesajında, “Kentinizin Türkiye’nin gücüne güç katar hale gelmesinde emeği geçen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları başta olmak üzere, tüm büyüklerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu güzel ve özel gün vesilesiyle illerimize, İzmit’ten sevgilerimizi ileterek, sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ülkemizin geçtiği bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağımıza olan inancımı belirtiyor, vatandaşlarımıza sağlıklı günler temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. 


BAŞKAN YILDIRIM’I DA KUTLAMIŞTI

İl ve ilçelerin bu güzel ve özel günleri vesilesiyle İzmit’ten Batı Anadolu’daki belediye başkanlarına İzmit halkının sevgilerini ileten Başkan Hürriyet, ilimizin güzide ilçelerinden Karamürsel’in 4 Temmuz düşman işgalinden kurtuluş günü nedeniyle Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a da kutlama mesajı göndermişti. Başkan Hürriyet illerin dışında Dikili, Bergama, Susurluk, Alaşehir, Sivrihisar gibi çok sayıda ilçenin belediye başkanlarına da, kutlama mesajı göndererek, İzmit halkının sevgilerini iletti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.