Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı tarafından, Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi: KOBİS , Ulaşlı ve Halıdere’ye bugün kuruldu.  Vatandaşlardan gelen talep üzerine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in girişimleriyle Halıdere ve Ulaşlı’ya KOBİS İstasyonu kurulurken, gençler başta olmak üzere vatandaşlar memnuniyetlerini ifade ettiler ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

ÇALIŞMALAR BİR İKİ GÜNDE TAMAMLANACAK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Hemşehrilerimizden gelen talep üzerine Ulaşlı ve Halıdere’ye Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi – KOBİS bugün kuruldu. Çalışmalar bir iki gün içinde tamamlanmış olacak. Hayırlı olsun. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın başta olmak üzere, UKOME Şube Müdürü Sayın Ahmet Çelebi’ye ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

BİSİKLETLER NASIL KİRALANIYOR?

KOBİS sistemi, üye kartı, Kentkart ve kredi kartı olmak üzere 3 farklı şekilde hizmet veriyor. Akıllı bisiklet sistemini Kentkart ile kullanmak isteyen bisiklet severler; kiralama ‘kioskundan ‘bisiklet kirala’ butonunu tıklayarak kiosk üzerindeki adımları tamamlaması sonrasında sistemin verdiği 4 haneli şifreyi kullanarak bisiklet kiralayabiliyor. Gölcük Belediyesi Hizmet Binası Giriş Katı’nda bulunan Seyahat Kartları Bürosu’na başvuran bisiklet severler, üyelik sözleşmesini imzaladıktan sonra aldıkları üye kartları ile istedikleri her istasyondaki park ünitesinden bisiklet kiralayabiliyorlar. Bisikletlerin saatine kiralama ücreti olarak 1.5 TL ödeniyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.