Paylaş

Bu güne kadar bir çok önemli filme yönetmenlik yapan, her geçen gün başarı grafiğini de yükselten, Kocaeli’nin yetiştirmiş olduğu en önemli genç yönetmenlerinden biri olan Vedat İnce; Türk Sınaması’nın duayen yönetmenlerinden olan ve bu güne kadar yüzlerce filmde yönetmen olarak vazife yapmış bulunan Usta Yönetmen Yaşar Seriner ile Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen ‘ ALİ KEMAL GELİYİİ’ isimli filmle yönetmen koltuğuna oturacak. Filmin tanıtımı İstanbul’da gerçekleştirildi. Oyuncuların ve yönetmenlerin bir araya gelerek; film ile ilgili değerlendirmelerde bulundular. Bu tanıtımda; genç yönetmen Vedat İnce’ye yoğun ilginin olduğu belirtildi. Kocaelili genç yönetmen; yaptığı filmlerle; dikkatleri üzerine çekmeye ve ülkemizin gelecek vaad eden yönetmenlerinden biri olmaya devam ediyor.

GÜÇLÜ BİR KADRO

Filmin başrollerinde Ateş Fatih Uçan, Altan Erkekli, Selda Alkor, Veysel Diker, Ceyda Tepeliler, Betül Şahin, Levent Sülün, Hülya Uçan, Hakan Çankaya, İsmail Semih Habiboğlu, Ümit Özdemir, Deniz Oral, Bülent Mert, Barboros Dikmen ve sürpriz konuk oyuncuların yer aldığı kadro set için 15 Eylül’ü bekliyor. Çekimlerine Bandırma’ın Edincik kasabasında başlayacak filmin konusunun yediden yetmişe herkesin izleyebileceği Aile Komedisi tadında olması dikkat çekiyor.

Birçok komedi filminden’de tanıdığımız Ateş Fatih Uçan’ın bu kez ”Ali Kemal Geliyiii” filminde başrolde izleyicinin karşısına çıkıyor.

İŞTE FİLMİN KONUSU:

Ali Kemal doğup büyüdüğü Bandırma’nın şirin kasabası Edincek’ de Annesi ve Babasıyla yaşamaktadır.

Üniversite’ den Optisyen mezunu olan Ali Kemal bir türlü okuduğu ve mesleği olan Optisyen işini yapamamaktadır, fakat hayalinde günün birinde kendi Optikçi dükkanını kurmak var. 33 yaşında bekar ve işsiz olan Ali Kemal zamanını mahallesinde geçirmekte, hiç anlaşamadığı ve belalısı olan Haşmet’ le sıkça uğraşır. Şirin ve küçük bir kasaba olan Edincik, turistlik için gelenler yabancılar ve yeni taşınanlar hemen dikkat çekiyor, bundan dolayı Ali Kemal’in bütün dünyası değişiyor. Mahalleye yeni taşınan Hülya’ya gönlünü kaptıran Ali Kemal bugün’e kadar Aşık olabileceği kızlardan kaçan, duygusal yakınlık hissetmediği hiçbir kızla konuşmayan Ali Kemal yanı başına kadar gelen bu Aşk’a fazla direnemeyecek ilk görüşte Aşkın esiri olacaktır.

Fakat, Hülya daha önce yaşadığı olumsuz ilişkilerden canı yanmış olacak ki erkeklere olan güveni kırılmış durumda, Ali Kemal’in Hülya’nın kalbini kazması hiç kolay olmayacak.

Bu Aşk macerası hem ikisinin başına hem de mahallelinin başına çok iş açacak bol komedili eğlenceli maceralı günler bizi bekliyor

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.