Paylaş

Kent merkezlerindeki ulaşım ağlarını kaliteli ve konforlu yollarla donatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarına da aynı doğrultuda büyük önem veriyor. Bu kapsamda Kocaeli – Sakarya il sınırında bulunan İzmit ilçesine bağlı Yenice Köyünde, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

4 KİLOMETRELİK KISIMDA YOL ONARIMI YAPILDI

İzmit Yenice Köyü’nü Adapazarı yoluna bağlayan 4 kilometrelik yolda, doğal nedenlerden dolayı yol bozulmuştu. Vatandaşların yol konforunu arttırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yolda asfalt yama yaparak onarım çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar doğrultusunda 400 ton asfalt kullanıldı.

YOL, YENİCE KÖYÜ’NÜ ANAYOLA BAĞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin özenli çalışması ile onarımı yapılan yol, Yenice Köyünü, Sakarya Adapazarı ilçesine giden ana yola bağlıyor. Bölgede yaşayan vatandaşların yoğun olarak kullandığı yolda yapılan çalışma ile vatandaşların daha rahat seyahat edebilmeleri sağlandı. Hayata geçirilen çalışma nedeni ile bölge sakinleri Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.