Paylaş

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın başlatmış olduğu saha çalışmaları Körfez ilçesiyle devam ediyor. 
Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas’ın katılımıyla İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, İl ve ilçe teşkilatı, meclis üyeleriyle önce esnafı gezdi; sonra üye katılımı gerçekleştirdi. 
Mimar Sinan Mahallesi’nde esnafları gezen ve ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan  partililer; daha sonra Kirazlıyalı’da yeni katılan üyelere rozet takdiminde bulundular. Körfez’de 45 günde 700 yeni üye katılımı gerçekleştirilirken pandemi dolayısıyla temsili 10 yeni üyeye Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas ve İl Başkanı Şanbaz Yıldız tarafından rozet takıldı. 
Körfez’de İYİ Parti’ye teveccühün çok yüksek olduğunu, ziyaretler esnasında sadece 25 esnafın üye yapıldığını belirten İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ” Mimar Sinan mahallemizde esnafımıza, vatandaşımıza Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in selamlarını ileterek vatandaşımızın sorun ve taleplerini dinledik. İktidarın yükselen ekonomi söylemlerine karşı sokaktaki vatandaş, dükkan kirasını çıkarmayan çalışan esnaf mutsuz. Hem salgın hem de ekonomik gidiş vatandaşı ciddi şekilde etkiliyor. Sadece seçim zamanı hatırlandığından şikayetçi olan esnaf yaptığımız ziyaretlerden son derece mutlu kaldıklarını belirtti. Ayrıca ziyaretlerimiz esnasında 25 kişi İYİ ailemize katıldı. Partimize, teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşımızın desteği ve teveccühü ile inandığımız yolda hep birlikte yürüyeceğiz.” ifadelerinde bulundu.
12 Eyl 2020 Cmt 16:33 tarihinde İYİ PARTİ <iyipartikocaeli1@gmail.com> şunu yazdı:
Zaman havanda su dövüp sinekten yağ çıkarmaya çalışma zamanı değildir. Afaki açıklamalarla gündem değiştirip kendi ayıplarını saklamaya çalışanları görüyor ve gülüp geçiyoruz.

Tüm dünya ve ülkemiz hem insan sağlığı hem de sürdürülebilir bir ekonomi açısından büyük bir tehdit altında. Pandemi kontrolden çıkmış, ekonominin ipleri elden kaymış halde. Her gün onlarca canımızı kaybediyor, onlarca çalışanımızın işsizliğe geçişini çaresizce izliyoruz.

Ülkemizi yönetenlerden, iktidar sahiplerinden beklediğimiz hamleler, iyileştirmeler bir türlü gelmezken, aksine durumla dalga geçer gibi, mesnetsiz, trajikomik açıklamalarla muhattap oluyoruz.Teröristi davul zurnayla karşılayan, lahmacun ısmarlayan, Dolmabahçe’de çay içip mutabakat açıklayan, el ele şarkı söyleyip göz yaşı döken, üstüne üstlük askerimizi Şehit eden şerefsizi devlet televizyonuna çıkaranlarla aynı masada oturanlar, kendi bekaları uğruna susmayı tercih ederek Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in gıyabında, bizim gözümüzde her daim terörist tarafı olan Demirtaş’ın açıklamasını gündeme taşıyıp günü kurtarmaya çalışmaktalar.

Konuya hakim dahi olamadan kahvaltı teklifi edilmiş gibi yorumlamak siysi bir aymazlık ya da ahkalsızlıktır. Söz konusu şahıs bir açıklama yapmış, genel başkanımız da Anadolu töresinde kapıya gelen kovulmaz ama düşmanlık bakidir demiştir en basit haliyle. Konu bundan ibarettir. Çarptırıp, yamultup yorumlamaya gerek yoktur. Ama korku ve şaşkınlıkları öyle bir hal almış durumdaki şehrinizin markası, birleştirici unsuru, siyaset üstü tutulması gereken Kocaelispor’umuzun ambleminde bile kabus görerek, bu İYİ Parti logosu değişsin, diye veryansın ediyorlar. Kocaelispor’u siyasetin içine siyaseti de yerlerde sürünmeye iten bu yaklaşımı da sadece üzülerek izliyoruz. Kocaelispor hepimizindir. Logosu İYİ Parti’den önce var olmuştur. Saygılarımla

Şanbaz YILDIZ
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.