Paylaş

Ekim ayında kutlanacak Muhtarlar Günü dolayısıyla İzmit Belediyesi, İzmit’te görev yapan mahalle muhtarlarını Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırladı. Muhtarların unutulmaz bir gece yaşadığı programda konuşan Başkan Hürriyet, “Muhtarlarımızla kol kola çalışıyoruz” dedi.
Ekim ayında kutlanacak fakat o tarihte havaların serinleyeceği göz önüne alınarak İzmit Belediyesi, Muhtarlar Günü dolayısıyla İzmit’te görev yapan mahalle muhtarlarını Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırladı. İzmit’in muhtarları atıl durumda bulunan fakat İzmit Belediyesi tarafından yapılan yenileme işlemleriyle birlikte harika bir tesis haline getirilen Sarısu Gençlik Kampı’nın ilk misafirlerinden oldu. 102 mahalle muhtarının bulunduğu İzmit’te muhtarlar üçerli gruplar halinde üç hafta sonu boyunca bu tesiste ağırlanacak. 


MUHTARLARDAN YOĞUN İLGİ


Muhtarlar gününe özel gerçekleşen geceye CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, İzmit Belediyesi Muhtar Hizmetleri Koordinatörü Süleyman Şen, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl ve ilk grubun yer aldığı İzmit’in mahallelerinde görev yapan muhtarlar katıldı. 


TANER EYÜPOĞLU KASIP KAVURDU


Muhtarların vatandaşa hizmet anlamında gösterdiği yoğun tempoya kısa bir ara veren muhtarlar iki gün boyunca Sarısu Gençlik Kampı’nda keyifli anlar yaşadı. Gündüz tesisin hizmetlerinden yararlanan muhtarlar akşam ise Taner Eyüpoğlu konseriyle büyük coşku yaşadı. Kentimizin değerli sanatçılarından Eyüpoğlu’nun seslendirdiği birbirinden hareketli parçalarla birlikte muhtarlar unutulmaz bir gece yaşadı. 


SARISU İÇİN ÇOK ÇABA HARCADIK


Hep birlikte Karadeniz manzarası eşliğinde yenilen yemeklerin ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Sarısu Gençlik Kampımız için çok çaba harcadık. Küçük bütçelerle büyük işler çıkartmaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz de burayı ziyaret ettik. Burası adeta bir mezbelelikti. Burayı harika bir tesis haline getirdik. Buranın yenilenmesine ve bu kadar güzel bir hale getirilmesinde emeği olan bütün personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. 


SADECE İZMİTLİLERİN DEĞİL, KANDIRALILARIN DA HİZMETİNDE


Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “Burası sadece İzmitlilerin değil aynı zaman da Kandıralıların da hizmetine açıldı. Ayrıca bu bölgede yaşayan vatandaşlar içinde küçük bir istihdam kapısı oldu. Burada çalışan resepsiyon görevlisi, kat görevlisi, aşçı ve diğer personellerimizi bu bölgenin insanlarından seçtik” dedi.


MUHTARLARIMIZLA KOL KOLA ÇALIŞIYORUZ


İzmit’in muhtarlarıyla uyumlu bir şekilde çalıştığını ifade eden Başkan Hürriyet, “Muhtarlar günümüz Ekim ayında fakat havalar serinleyeceğinden dolayı sizleri bugün burada ağırlamak istedik. Sarısu Gençlik Kampı’nın ilk misafirleri arasında yer almanızdan dolayı mutluluk yaşıyorum. Biz muhtarlarımızla eşit, adil ve tarafsız bir şekilde kol kola çalışmaya devam ediyoruz. Bir kez daha Ekim ayında kutlanacak Muhtarlar Gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu. 


PARLAMENTO İÇİN KAYIP, İZMİT İÇİN KAZANÇ


Ardından konuşan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, “Sosyal belediyeciliğin örneği budur. Başkanımız mecliste de çok güçlü ve başarılı bir milletvekiliydi. Parlamento için kayıp, İzmit’in için bir kazanç olarak görüyorum. Allah bu görevinde başkanımızı utandırmasın” ifadelerinde bulundu. Yapılan konuşmaların ardından programa katılan muhtarlara sağlık kiti ve çeşitli hediyeler verildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.