Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi tarafından yapımına hızla devam edilen Kartepe Kent Meydanı Prıojesi’ni yakından takip ederek yetkililerden bilgi alıyor.

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi, işbirliğinde Kartepe Kent Meydanı çalışmaları hızla devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman projenin hızla tamamlanması için ekipler tarafından yapılan çalışmaları yakından takip ederek yetkililerden bilgi alıyor. Kocaman, titizlikle devam eden çalışmalarda projeyi güzelleştirecek küçük önerilerde bulunuyor.

KARTEPE KENT MEYDANI

30 bin m2 olarak planlanan kent meydanı alanında her biri 109 m2 olmak üzere 3 adet kafeterya 2 adet animasyonlu süs havuzu bulunacak. Meydan amfiler çeşitli ağaç ve bitki görselleri arasına kurulacak oturma bankları ile renklendirilecek. Meydanda toplam ibadet alanı 2 bin 265 m2 olan cami yapımı hızla devam ediyor.  Cami içerisinde çok amaçlı salon kütüphane 10 adet derslik de yer alacak.

GRANİT VE BAZALT ZEMİN

Yer yer yeşil alanların bulunacağı meydanda ağaçlar için otomatik sulama sistemi bulunacak olup zemin kaplaması olarak doğal taşlardan granit ve bazalt plak taşlar kullanılacak. Meydanın mimari yapısını destekleyen dekoratif aydınlatma elemanları ile aydınlatma yapılacak.

YENİ YAŞAM ALANI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile ilçemize yakışır Kent Meydanımız hızla devam ediyor. arkadaşlar canla başla çalışıyorlar. Emeklerine sağlık. Kent meydanları şehrin, ilçenin ruhuna, kimliğini yansıtan mekanlardır. Huzurlu, güvenli ve hareketli bir yaşam alanı olacak. En kısa sürede Kent Meydanı’nı tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. İlçemizin her noktasından buraya ulaşım sağlanacaktır. Sosyal donatılarla 30 bin malanda yeni bir yaşam alanı oluşturacağız” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.