Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Cüneyt Yaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 627 emniyet müdürü ve amiri kapsayan atama ve yer değişikliği yapıldı. 2020 yılı genel atamalar çerçevesinde Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Cüneyt Yaman’ı göreve başlar başlamaz ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başarılar dileğinde bulundu.

UYUMLU İŞBİRLİĞİ

Başkan Kocaman İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman’a hayırlı olsun dileğinde bulanarak, “Kartepemiz ülkemizin en güzel coğrafyalarından biridir. İnsanlara huzur ve güven verir. Bu huzurun tayininde Kartepemizin doğal güzelliklerinin yanı sıra tabiki emniyet güçlerimizin çok kıymetli hizmetleri de önemli rol oynamaktadır. Kartepemiz de sizin bilgi ve tecrülerinizden faydalanacak. Rabbim hayırlı, uğurlu etsin, yeni görevinizde başarılar dilerim“ ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, “İlçede huzur ve düzeni sağlama, insanların can ve mal güvenliğini korumak için karşılıklı işbirliğiyle çalışmalarımızı uyum içerisinde yürüteceğiz. Belediye Başkanımıza ziyaret ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.