Paylaş

Doğu Kışla Pazar Alanının sürekli olarak temizlik ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştiren İzmit Belediyesi ekipleri, pazar alanının kanal temizliğini de gerçekleştirerek yağmur suyu ızgara giderlerindeki tıkalı alanları arındırdı
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında, pazar alanının içerisinde bulunan yağmur suyu şebeke hatlarını yıkama tankeri ile temizlerken, tıkalı olan kısımları da tespit ederek sorunları ortadan kaldırdı. Vatandaşların sıkıntı yaşamamaları ve yağışlı havalarda su birikintileri olmaması adına çalışmalarına devam eden ekipler, ızgaraların içerisinde biriken çöpleri de temizleyerek detaylı bir çalışmada bulundular.


DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE


Halk sağlığı ve çevre açısından vatandaşların daha temiz bir pazar alanına sahip olması için gece gündüz demeden çalışan İzmit Belediyesi ekipleri, Doğu Kışla Pazar Alanının ızgara giderleri içerisinde biriken atıkları süpürge aracı ile çekerek dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdi. Her hafta cuma ve pazar günleri dezenfeksiyon ve yıkama çalışmalarını aksatmadan yürüten İzmit Belediyesi ekipleri, kanal temizliğinde hususi olarak kullanılan süpürge aracı ve yıkama tankeri araçları ile alt yapı sistemlerinin temizliğini sağladı. 


KATI ATIKLARA DİKKAT


Özellikle pandemi sürecinde vatandaşların daha duyarlı olmasını rica eden İzmit Belediyesi ekipleri, belli aralıklar ile temizlik işlemleri gerçekleştirilen pazar ve otopark alanlarının etrafında bulunan çöp konteynerlerını da yıkayıp yeniden yerlerine yerleştirerek koronavirüsle mücadele önlemlerine ara vermeden devam ettiriyor. Bu kapsamda halkın da dikkatini çeken İzmit Belediyesi ekipleri, yağmur suyu ızgaralarındaki tıkanmalara sebebiyet verebilecek bez, kâğıt havlu, tuvalet kâğıdı gibi katı atıkların kanalizasyon şebekesine atılmaması konusunda, İzmitli vatandaşların daha duyarlı olmasını rica etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.