Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, sahada devam eden çalışmaları, hemşehrilerinin talepleri olan bölgeleri ve istekleri yerinde inceleyerek çözüm mekanizmasını hızlandırılması, Kartepelilerin takdirini kazanıyor.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, saha da yaptığı incelemeler sırasında Suadiye Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Köksal Yılmaz’ın çay davetine katılarak, otobüsçü esnafıyla istişarede bulundu. İstek ve talepleri dinleyen Belediye Başkanı Kocaman, Covid-19 sürecinde alınan yeni tedbirlere itibariyle uyulması gerektiğini belirtti.

SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK

Kartepe’nin her zaman gözde bir ilçe olduğunu belirten Belediye Başkanı Kocaman “Kartepemiz de toplu taşımanın sağlıklı işlemesi için kooperatiflerimiz de bizler de üzerimize düşeni yapıyoruz. Esnaflarımızın görüşleri, önerileri bizlere her zaman rehberlik etmektedir. Özellikle Covid-19 ile mücadele ettiğimiz bu günlerde hemşehrilerimizin sağlığı için çok önemli bir sorumluluk taşıyorsunuz. İl Hıfzıssıhha Kurulumuzun tüm kurallarına riayet ederek, bu süreci de hep birlikte, Allah’ın izniyle atlatacağız” ifadelerini kullandı. 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.