Paylaş

Cumhuriyetimizin kurucusu Gâzi Mustafa Kemâl Atatürk’e, 19 Eylül 1921’de Gâzilik Ünvanı ve Mareşal Rütbesi verilişinin 99. yıl dönümü vesilesiyle kutlanan Gâziler Günü’nde Gölcük’te bir dizi etkinlik yapıldı. 

 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI

 

İlk olarak; Gölcük Kaymakamı Sayın Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Sayın Refik Levent Tezcan, Türkiye Muharip Gâziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Sayın Mehmet Arslan, kahraman gazilerimiz, askeri ve sivil erkanın katılımıyla, Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni’ni gerçekleştirildi.

 

GAZİLERİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİLER

 

Akabinde de; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Türkiye Muharip Gâziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan; Kıbrıs Gazisi İsmail Dönmez, Kıbrıs Gazisi Ahmet Er, Kıbrıs Gazisi Sedat Yaman, Gazi Kerim Sarı’yı evlerinde ziyaret edip, Gaziler Günlerini kutladılar.

 

BAŞKAN SEZER: RAHMET VE MİNNETLE YAD EDİYORUM

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Başta Gâzi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; ebediyete irtihal etmiş olan, vatanımız uğruna canları pahasına savaşan kahraman gâzilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Hayatta olan tüm gâzilerimize de aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu uzun ömür diliyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.