Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Sarnıç Han’da hizmet vermeye başlayan Ensar Yapı ve Sigorta’nın açılışına katıldı, bölgedeki diğer esnafları da ziyaret etti

 

 

Körfez Belediyesi olarak esnaflarımızın yanındayız

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, iş ve yaşamın merkezi konumundaki Sarnıç Han’da hizmet vermeye başlayan Hüseyin Kol’un sahibi olduğu Ensar Yapı-İnşaat-Taahhüt-Emlak ve Sigorta ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa ayrıca Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz de katıldı.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Şener Söğüt, “Körfez Belediyesi olarak; Dayanışma ve paylaşma kültürü ile ahilik geleneğini yaşatan esnaflarımızın her zaman yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Açılan her işletme, ilçemize değer katıyor” dedi. Başkan Şener Söğüt daha sonra kurdele kesimini gerçekleştirdi.

 

ESNAFLARI DOLAŞTI

 

Başkan Şener Söğüt daha sonra Sarnıç Han içerisinde hizmet veren diğer iş yerlerini de ziyaret etti. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ile birlikte Fidan Kundura’yı ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, kolaylıklar ve bol kazanç diledi.

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.