Paylaş

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binası ve çevre düzenlemesi ile ilgili yaptığı açıklamada: “Gölcük Belediye Meclisi’nin İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis kararı ile yapımına başlanan Gölcük 2 No.lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binası’nın inşaatı tamamlandı. Yakın zamanda da hemşehrilerimize hizmet vermeye başlayacak” dedi.

ÇOK HIZLI BİR ACİL YARDIM ULAŞACAK

Başkan Sezer açıklamasının devamında: “Değirmendere yönünden gelirken Yüzbaşılar Köprülü Kavşağı’nın sağ (güney) tarafında, D-130 Karayolu’na cepheli, Yeni Gölcük Devlet Hastanesi’nin karşısında bulunan yeni binada 112 Acil Sağlık Hizmeti verilmeye başlandığı zaman; kavşak noktada yer alması hasebiyle, her yöne doğru çok hızlı bir acil yardım ulaşımı gerçekleştirilmiş olacak” dedi.

GECE ÇALIŞMASI İLE 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONU YANINDA BULUNAN YOLU DA ASFALTLADIK

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz de; dün gece yaptığı çalışma ile, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun önünü ve Atatürk Mahallesi’ne bağlayan yolu asfaltladı diyen Başkan Sezer: “Bu yolun kullanıma açılmasıyla; ambulanslar ve hemşehrilerimiz, Atatürk ve Topçular Mahallelerine çok daha kolay ulaşabilecekler” ifadesini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.