Paylaş

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen kongre ile yeniden İzmit İlçe Başkanı seçilen Av.Ali Güney, 5 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen İtfaiye Haftası münasebetiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personeline görev başında ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, 5 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen İtfaiye Haftası münasebetiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personelini görevi başında ziyaret etti.Gerçekleşen ziyarette Başkan Güney’i ilçe yöneticileride yalnız bırakmadı.Çay sohbeti eşliğinde samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, İtfaiye personeli memnun etti.Önemli günlerinde kendilerini unutmayarak ziyaret eden Başkan Güney’e İtfaiye personeli teşekkür etti.

Kocaeli İtfaiyesi Türkiye’ye örnek bir teşkilat

Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Av.Ali Güney; “Köklü mesleklerden olan itfaiyecilik, en çaresiz kalınan anlarda yardım eli olması bakımından kutsal meslekler arasındaki yerini korumaktadır. İtfaiye hizmetinin etkin ve kaliteli sunulabilmesi, modern teknolojinin gerektirdiği itfaiye personeli, eğitim, araç, gereç ve malzemenin varlığına ve bu alanda geliştirilmiş ulusal standartlara bağlıdır.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyemiz Türkiye’de başarılarıyla örnek gösterilen bir teşkilattır.

İtfaiyenin başarısı, halkımızın önlem ve korunma bilgisi seviyesine bağlıdır

Eğitimli, genç ve dinamik kadroya sahip olan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyemiz; araç, gereç ve ekipman yönüyle yeterli olmasının yanında, çağın gelişmelerini yakından takip etmektedir. İçinde bulunduğumuz İtfaiye Haftası, toplumu bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilmektedir. Bir şehrin itfaiyesi ne kadar iyi olursa olsun, itfaiyenin başarısı, halkımızın aldığı yangın güvenlik önlemlerine ve yangından korunma konusundaki bilgi seviyesine bağlıdır.

İtfaiye Şehitlerini rahmetle anıyorum

İtfaiyecilerimizin insan yaşamını kolaylaştıran ve canlı yaşamını güvenceye almakla yükümlü oldukları için fedakârca yaptıkları çalışmalar göğsümüzü kabartıyor, tüm İtfaiye Teşkilatı mensuplarımızla gurur duyuyoruz. Bu önemli hafta vesilesiyle yaz, kış demeden hem yangın hem de kurtarma faaliyetlerini yürüten itfaiyecilerimize kazasız, belasız bir şekilde görevlerini yerine getirmelerini temenni ediyor, itfaiye şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Tüm vatandaşlarımıza, yangınsız, kazasız, afetsiz ve sağlıklı günler diliyor, itfaiye personellerimizin İtfaiyecilik Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.