Paylaş

İzmit’te faaliyet gösteren özel bir firma, yangın ihbarında bulunarak çağırdıkları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin haftalarını kutladı.

Yangın ihbarına çıktılar, pastayla karşılandılar

İzmit’te faaliyet gösteren özel bir firma ilginç bir yöntemle itfaiyeciler haftasını kutladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli İtfaiye Grup Amirliğine gelen yangın ihbarı üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri, pastayla karşılandı. İtfaiye ekiplerinin şaşkınlığı ve mutluluğu ise görülmeye değerdi.

YANGIN İHBARI YAPILDI

İzmit ilçesi Cumhuriyet Parkı mevkiinde faaliyet gösteren özel bir firma 25 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde arasında kutlanan itfaiyeciler haftasını ilginç bir yöntemle kutladı. Firma yetkilileri 112 ihbar hattını arayarak, İzmit ilçesinde bulunan dükkanının yandığını bildirildi. İhbarın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli İtfaiye Grup Amirliği ekipleri harekete geçti.

PASTAYLA KARŞILANDILAR

İhbarın ardından harekete geçen ekipler yangın alanına 5 dakika gibi kısa bir sürede ulaştı. Her şeyden habersiz olan itfaiye ekipleri, hemen hortumları açıp, koşarak dükkana girmek istedi. Yangınla karşılaşacağını bekleyen itfaiye erleri, işyeri önünde pasta ve personel tarafından karşılandı.

İTFAİYECİLER BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

İhbar yerinde pastayla karşılaşınca neye uğradıklarını şaşıran itfaiyeciler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Böyle bir kutlama ile karşılaşacaklarından haberleri olmadığını belirten itfaiyeciler; “Yangın var diye geldiğimiz dükkanda alkışlarla ve pastayla karşılandık. Bu durum bizi çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.

“İTFAİYECİLERİMİZE MİNNETTARIZ”

İtfaiyecilerin vatandaşların can güvenliği için önemli bir hizmeti yerine getirdiğini ifade eden Firma Müdürü Gülsüm Topaloğlu; “25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arası ülkemizde itfaiyecilik haftası olarak kutlanıyor. Biz de canla başla çalışan itfaiyecilerimizin bu gününü kutlamak istedik. Bir ihbarda bulunup onları şubemize getirdik. Pastayla karşılayıp, yaptıkları hizmetlerden dolayı hepsine teşekkür ettik. Bu şekilde vatandaşlarımız arasında bir farkındalık oluşturmak istedik” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.