Paylaş

Kısıtlı kaynaklarla ihtiyaç sahibi tam 3100 öğrenciye tablet, internet ve kırtasiye yardımı yapan İzmit Belediyesi, “Kardeş Eller” projesi üzerinden başlattığı Askıda Tablet ve Askıda Bilgisayar projeleriyle, tüm İzmitlileri ihtiyaç sahibi çocuklarımız için büyük eğitim kampanyasına destek olmaya çağırıyor

Kendi imkanlarıyla tam 3100 ihtiyaç sahibi öğrenciye tablet, internet ve kırtasiye yardımı yapan İzmit Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olan “Kardeş Eller” projesi üzerinden, şimdi de öğrenciler için yeni bir eğitim kampanyası başlattı. İhtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak için “Askıda Tablet” ve “Askıda Bilgisayar” projesini başlatan İzmit Belediyesi, yeni bir toplumsal dayanışma hareketi başlatıyor.

KULLANILMAYAN TABLETLER, İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE GİDECEK

İzmit Kardeş Eller projesiyle binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşı, hayırseverlerle buluşturan İzmit Belediyesi, uzaktan eğitim kapsamında tablet, bilgisayar, kırtasiye malzemesi ihtiyacı olan öğrencilerimiz için Askıda Tablet ve Askıda Bilgisayar uygulamalarını başlattı. Yardımsever İzmitliler bu projeyle, evlerinde ya da iş yerlerinde kullanılmayan tablet ya da bilgisayarlarını uzaktan eğitim kapsamında ihtiyacı olan çocuklarımıza ve gençlerimize bağışlayabilecek.

BİLGİLERİ DOLDUR, DESTEK VER

Eğitimde fırsat eşitliğini de sağlamaya yönelik projeye destek vermek isteyen vatandaşlar, www.izmitkardeseller.com sayfasından güvenli bir şekilde giriş yaparak ihtiyaç sahibi çocuklarımıza destek verebilecek. Bunun için; sayfada bulunan “Destek Vermek İstiyorum” butonuna tıklayıp, açılan sayfada “Askıda Bilgisayar Desteği Vermek İstiyorum” ya da “Askıda Tablet Desteği Vermek İstiyorum” seçeneklerini tıklayarak, istenen bilgileri doldurması ve gönder butonuna tıklaması yeterli olacak. Başkan Hürriyet tüm vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya çağırırken, “Haydi İzmit! İhtiyaç sahibi çocuk ve gençlerimizin eğitimlerine destek verin, eğitimleri yarım kalmasın” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.