Paylaş

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcüklü hemşehrilerine müjdeli bir haber daha verdi. Yapılacak yol genişletme çalışması ile Kavaklı Sahil Caddesi’nin trafik sorunu sona erecek. İhalesi; 27 Ekim’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yapılacak.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Bugün; hemşehrilerime müjdeli bir haber daha vermenin mutluluğunu yaşıyorum: Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi yol genişletme ve Kongre Sarayı önü kaldırımı yola dahil ederek duble yol yapma çalışmalarımız sonrasında; Kavaklı Sahil Caddesi de duble yol oluyor” dedi.

İHALESİ BÜYÜKŞEHİR’DE 27 EKİM’DE

Başkan Sezer ayrıca: “Kongre Sarayı’ndan Denizevler Bağlantı Köprüsü’ne kadar olan güzergâhta, Kavaklı sahilinin canlanması, parklanma ve şehir içi ulaşımı konusunda önemli ve öncelikli bir ihtiyaç olduğunu yaptığımız görüşmelerde iletmemiz üzerine; gidiş – geliş duble yol genişletme, tretuvar, parklanma ve aydınlatma çalışmasının ihalesi, 27 Ekim saat 10.00’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a ve emeği geçenlere teşekkür ederim. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.