Paylaş

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve yeni yönetim kurulunu ağırlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Milletimize hizmet için var gücümüzle ilk günkü aşkla çalışmayı sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Söğüt, “Milletimize hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve yeni yönetim kurulunu ağırladı. Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak konuşan İlçe Başkanı Ramazan Tuna, güzel bir kongre süreci geçirdiklerini belirterek, “Bu bir hizmet yarışı. Bu yarışın içerisinde yer alan ve bugüne kadar hizmet etmiş tüm kademelerde görev yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Bu hafta itibari ile sahada olacağız. Körfez Belediyemizin, Büyükşehir Belediyemizin ve hükümetimizin çalışmalarını halkımıza anlatacağız. Hedefimiz belli; 2023 seçimlerinde Körfez’de bugüne kadar aldığımız en yüksek oyu almak” dedi. Ramazan Tuna, Başkan Şener Söğüt’e de yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Birlikte Körfezimizi daha güzel hale getirmek adına canla başla çalışacağız” dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ziyaret dolayısıyla Ramazan Tuna ve yeni yönetimine teşekkür ederek, “Karşımda; genç, dinamik ve bölgesinde sevilen isimlerden oluşan güzel bir ekip var. Gerçekten böyle güçlü bir yönetim oluşturduğu için İlçe Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi. Körfez’in geleceği için önemli adımlar attıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Bunu birlikte yapacağız.

GÖREVİMİZ MİLLETE HİZMET

Bizim milletimize hizmet etme gayretimiz hiç bitmedi, hiç bitmeyecek. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu ülke için bugüne kadar yapılmamış nice hizmeti yaptık. İnşallah da daha pek çok hizmetleri hayata geçireceğiz. Durmayacağız. Bizde liderimizin çatısı altında milletimize hizmet için seferber olacağız. Bizim görevimiz millete hizmettir” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.