Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in geçtiğimiz hafta bizzat yerinde incelediği ve bir hafta içerisinde tamamlanma sözü verdiği Yenimahalle ile Serdar Mahallesini birbirine bağlayan Erdil Sokak’taki beton yol çalışması tamamlanarak, yepyeni haliyle hizmete açıldı

Başkan Hürriyet, uzun yıllardır bakımı yapılmayan Erdil Sokak’ta Fen İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü beton yol çalışmasını geçtiğimiz hafta yerinde incelemişti. İnceleme sırasında bölge halkıyla sohbet eden Başkan Hürriyet, yıllardır mahalle sakinlerinin çilesi haline gelen yolun bir hafta içerisinde tamamlanacağının sözünü vermişti. Yenimahalle ile Serdar Mahallesini birbirine bağlayan Erdil Sokak’ta yürütülen çalışmalar Başkan Hürriyet’in sözünü verdiği gibi bir hafta içerisinde tamamlandı.

SÜRÜCÜLER BU KIŞ RAHAT EDECEK

Erdil Sokak’ta Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yoğun çalışma ile 700 metre uzunluğunda, 7 metre genişliğinde yeni bir beton yol vatandaşların hizmetine sunuldu. Vatandaşlar, uzun yıllardır bakımı yapılmayan ve oluşan çukurlar nedeniyle özellikle kış aylarında hem yaya hem de sürücüler için tehlike oluşturan yoldan kurtularak yepyeni bir beton yola kavuştu. Yenimahalle ve Serdar Mahallesi sakinleri önümüzdeki kış aylarında artık güvenlik kaygısı olmadan konforlu bir şekilde Erdil Sokak’ın yolunu kullanabilecek.

 

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.