Paylaş

Kocaeli Mardinliler Derneği Başkanı Necmettin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Aysel Su Yarış, Tacettin Sayan ve Besim Ok, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’u makamında ziyaret etti. İzmit Kent Konseyi kurumsal üyesi olan Kocaeli Mardinliler Başkanı Necmettin Kaya, ” kısa bir süre önce göreve gelmesine rağmen çok aktif bir çalışma dönemi geçiren İzmit Kent Konseyi, kentimizdeki en aktif kent konseyi haline gelmiştir.

Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde hem maddi hem de manevi olarak Mardinli hemşehrilerimizin yanında olan,ilgi ve alakalarını esirgemeyen İzmit Kent Konseyi Başkanımız Hüseyin Erol’a ve yürütme kuruluna teşekkür ederiz. İzmit Kent Konseyinin çalışmalarının, sadece isimleri olan ama hiç bir şey üretmeyen diğer kent konseylerine örnek olmasını diliyoruz. İzmit için yapılacak olan her yararlı proje ve çalışmalarda yanınız olacağız. Başarılarınızın devamını dileriz” dedi.

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ise ” Kocaeli Mardinliler Derneğinin de içerisinde olduğu bir çok hemşehri derneğimiz İzmit Kent Konseyinin kurumsal üyesidir. İzmit, kültürel zenginliğini ve renkliliğini bu yöresel derneklerimize borçludur. Bu zenginliğin kentimiz için büyük bir şans olduğunu düşünüyoruz. Sizin de sözünü ettiğiniz gibi İKK olarak çok kısa süre önce göreve gelmemize rağmen hızlıca çalışmalara başladık. Meclislerimizi ve çalışma gruplarımızı hayata geçirdik. Bir çok projeye imza attık.

Ardında gelen ve tüm dünyayı sarsan Covid-19 pandemisinde, çalışmalarımızı sosyal yarımlara ve farkındalık projelerine kaydırdık.

Bu süreçte işini, aşını kaybeden, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşarak elimizden geldiğince yardım etmeye
çalıştık. Kentli dayanışmasına her zaman önem verdik. Bundan sonra da sizlerle birlikte daha yeni ve önemli projelere imza atmayı arzuluyoruz.Bu nazik ziyaretiz dolayısı ile çok teşekkür ediyor, tüm Mardinli hemşehrilerime sevgi ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

İKK Yürütme Kurulu üyeleri Kadir Kızıl ve Lütfi Bodur’un da hazır bulunduğu buluşmanın sonunda İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Mardinliler Derneği Başkanı Necmettin Kaya’ya İKK flamasını takdim etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.