Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Şirintepe Mahallesinde incelemelerde bulundu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Şirintepe Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek mahallede incelemelerde bulundu. Mahalle ve köylerde inceleme gezilerine aralıksız devam eden Başkan Hürriyet’e Başkan Yardımcıları Dilek Yalçın ve Ünal Özmural, Fen İşleri Müdürü Burak Efe Erdoğan, Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç, Çevre Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz, Muhtarlar Masası Koordinatörü Süleyman Şen, Meclis Üyesi Tuncay Aşkın ve Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen eşlik etti.

TALEP VE SORUNLARI DİNLEDİ

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla kentin dört bir tarafında mahalle gezilerine devam ediyor. Şirintepe Mahallesi’ne ekibiyle birlikte giden Başkan Hürriyet, Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen ve bölge halkı ile bir araya geldi. Başkan Hürriyet mahallede yapılacak çalışmalar hakkında hem vatandaşları bilgilendirdi hem de kendilerinden gelen talep ve sorunları dinledi.

SAĞLIKÇILARI UNUTMADI

Başkan Hüriyet, pandemi süreci boyunca büyük emekler veren kahraman sağlık çalışanlarını da unutmadı. Şirintepe Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarına kolaylık dileyen Başkan Hürriyet, bir ihtiyaçları olduğunda kendilerine her zaman destek vereceklerini ifade etti. Başkan Hürriyet, sağlık çalışanlarından gelen talep doğrultusunda engelli vatandaşların tuvalet sorunu için adım atılacağını belitti.

 

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.