Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU’nun yapacağı altyapı çalışması nedeniyle geçici güzergah uygulaması yapacak.

İzmit’te geçici güzergah uygulaması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU Genel Müdürlüğü, İzmit ilçesinde 2 önemli güzergahta altyapı çalışması yapacak. Çalışma kapsamında bölgeyi kullanacak araçlar için geçici güzergah oluşturuldu.

GEÇİCİ GÜZERGAH

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU Genel Müdürlüğü, İzmit ilçesi Cengiz Topel Caddesi’nin Leyla Atakan Caddesi kesişimi ile Süleyman Paşa sokak arasında kalan bölümünde altyapı çalışması yapacak. Cumartesi ve Pazar günü yapılacak çalışma nedeniyle UIaşım Dairesi Başkanlığınca geçici güzergah oluşturuldu.

SANAYİ HATLARI

Bölgeyi kullanan Sanayi hatları 44, 64, 94, 104, 114, 124, 134, 144 ve D4 çalışma süresince Leyla Atakan Caddesi, Baç kavşağı, Santral, Gazanfer Bilge Bulvarı, Anıtpark, Atatürk Bulvarı, Cengiz Topel Caddesi ve Sanayi Caddesini kullanacak.

YAHYA KAPTAN HATLARI

Bölgeyi kullanan Yahya Kaptan hatları 59, 80, 87, 126, 140 ve 141 çalışma süresince Leyla Atakan Caddesi, Baç kavşağı, Santral, Gazanfer Bilge Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Cengiz Topel Caddesi ve Şehit Rafet Karacan Bulvarını kullanacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.