Paylaş

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında yedi gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Meclis toplantısında yedi gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Belediye hizmet binasında Covid-19 tedbirlerine dikkat ederek önlemleri arttırdıklarını belirten Kartepe Belediye Başkanı Kocaman “Covid-19 da kritik dönemlerden geçmekteyiz. Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalardan memnunuz. Belirlenen kurallara hep birlikte uymalıyız” açıklamasında bulundu.

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

Meclis gündeminde yer alan Emekevler Mahallesi uygulama imar planı değişikliği ve pafta sınırı içerisinde hazırlanan uygulama imar planı değişikliği oy çokluğu ile kabul edildi. Plan ve Proje Müdürlüğü’nün uygulama imar planı değişikliği maddesi İmar Komisyonuna, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2021 Mali Yılı Performans Programı ile 2021 Mali Yılı Bütçesi maddeleri Plan ve Proje Müdürlüğü’ne havale edildi.

DİREK OYLANDI

Meclis gündemine alınan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Pazarçayır Mahallesi bilirkişi heyeti üyelerinden Ahmet Yılmaz’ın vefat etmesinden dolayı yerine İsmail Kaşkaş’ın getirilmesi ve Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine yeni araç alımı maddeleri direk oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine yeni araç alımı hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı belediyemize 500 bin TL şartlı bağışta bulundu. Bu bağışa ek olarak bizlerde bir miktarda belediyemiz bütçesinden ekleme yaparak Çöp Konteynırı Yıkama Aracı ve Yol Süpürme Aracı alacağız. Meclis üyelerimizin desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

İKİNCİ OTURUM YAPILACAK

Ekim ayı meclis gündemine gelen 2021 Mali Yılı Performans Programı ile 201 Mali Yılı Bütçesi maddelerinin görüşmek üzere yasa gereği 13 Ekim 2020 Salı Günü ikinci oturum yapılacağını açıklayan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman oturumu kapattı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.