Paylaş

İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü’nün kurmuş olduğu hayvan bakım alanında bulunan kimsesiz minik dostlarımızın tedavilerini Hayvan Ambulansı ile anında gerçekleştirdi

İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yardıma muhtaç halde olan minik dostlarımıza uyguladığı anında ve yerinde tedavilerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi ve KOÜ Hayvan Dostları Kulübü işbirliğiyle, Umuttepe hayvan bakım alanındaki minik dostlarımıza acil müdahalede bulunuldu. Veteriner İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya ve Veteriner Hekimi Mehmet Cengiz tarafından uygulanan muayeneler sonucunda minik dostlarımız tedavi edildi.

TÜM AŞILAR VE KONTROLLER YAPILIYOR

İzmit Belediyesi ekipleri, hasta dostlarımızın iyileşmeleri için gerekli müdahaleleri yaptıktan sonra yavru köpeklerin de ilk aşılarını gerçekleştirdi. İç-dış parazit bakımları uygulanan yetişkin köpekleri de yerinde ziyaret eden ekipler, KOÜ Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü Koordinatör Hocası Prof. Dr. Fatma Budak ve kulüp gönüllüleri ile yapılan bu ortak çalışma sayesinde sahipsiz hayvanların sağlık kontrolü ve aşılama işlemlerine ara vermeden devam ediyor.

DOSTLARIMIZ ARTIK YALNIZ DEĞİL

İzmit Belediyesi bünyesinde çalışan, Veteriner İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya bu uygulamanın ilçe sınırları içerisinde kalmaması gerektiğinin önemini vurgulayarak Kocaeli geneline yayılmasını sağlamak için gerekli planlamalara başladıklarını belirtti. Bu uygulamayla birlikte İzmit’te kimsesiz hayvanlar dost canlısı insanların da desteğiyle sağlıklarına kavuşuyor.

 

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.