Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün’ü ziyaret etti.

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün’ü ziyaret etti.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Kocaman’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden İlçe Müftüsü Nurgün “Belediye başkanımızın bizlere verdiği destek çok önemlidir. Her alanda yaptığımız çalışmalarda Belediye Başkanımız Kocaman’ı yanımızda gördük. Vatandaşlarımızın milli ve manevi değerlere önem verecek şekilde bilgiyle donatılmasında din görevlilerine önemli görevler düşmektedir. Bizler de en iyi şekilde vatandaşlarımıza hizmet etme gayretindeyiz” açıklamasında bulundu.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERİYORUZ

Manevi değerlerimizin korumasında din görevlilerinin katkısı göz ardı edilemez diyen Belediye Başkanı Kocaman “Bizler birlik ve beraberlik içerisinde dinimize en iyi şekilde sahip çıkacağız. Din görevlilerimiz İslamiyetin en iyi şekilde anlatılması noktasında gece gündüz çalışmaktadırlar. Bizlerde elimizden gelen bütün imkanlarla din görevlilerimize destek vermekteyiz. Bu vesile ile camilerimizi ilim ve irfan merkezleri haline getirmek için çalışan tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.