Paylaş
Kale Okulları, 21 Eylül 2020 tarihinde ana sınıflar ve 1. sınıflarla başlayan yüz yüze eğitimlerin, 12 Ekim 2020 Pazartesi gününden itibaren 2.3.4.8. ve 12. sınıflar için de başlayacak olması sebebiyle Korona tedbirlerini en üst düzeye çıkardı.
Doğu Marmara’da tam 24 kampüsü bulunan ve pandemi döneminde aldığı önlemlerle her okula örnek olan Kale Okulları, 12 Ekim 2020 Pazartesi gününden itibaren yüzyüze 2.3.4.8. ve 12. sınıflar için de başlayacak olması sebebiyle tedbirlerini arttırdı.
Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak yaptığı açıklamada Ana sınıfları ve 1. Sınıflar ile başlayan 2020-2021 yüz yüze eğitim sürecinin 2.3.4.8. ve 12. Sınıflarında eklenmesiyle hijyen konusunda tüm tedbirlerin alındığını ifade etti. Azak açıklamasının devamında ”Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgını sebebiyle kesintiye uğrayan ve daha sonrasında online olarak devam eden eğitim-öğretim sürecinin, yeni normalleşme planı birlikte yüz yüze eğitimlerle devam etmesi her kesim açısından oldukça memnun edicidir. Biz öğrencilerimizi, öğrencilerimiz ise bizi çok özledi. Biz Kale Okulları olarak salgının başından bugüne kadar tüm olanaklarımızı seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.