Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun esnaflar için hazırladığı 17 maddelik çözüm önerisinin ardından CHP Kocaeli bu kez ilimizdeki esnaf birliği ve meslek odalarının sorunlarını gündeme taşımak için düğmeye bastı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile buhrana dönüşen ekonomik krizin en çok etkilediği meslek kollarından biri olan esnaflarımız için Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) çalışmaları aralıksız sürüyor. Geçtiğimiz günlerde esnaflarımızın sorunlarına ilişkin 17 maddelik çözüm reçetesini yayınlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının ardından CHP Kocaeli İl Örgütü, ilimizdeki esnaf birliğine bağlı meslek odalarına ziyaretlere başladı.

YERELDEKİ VE GENELDEKİ SORUNLAR

CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Zeki Karakadılar, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar çalışmalar kapsamında ilk olarak Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve birliğe bağlı faaliyet gösteren 9 oda yönetimini ziyaret etti. CHP Kocaeli ziyaretlerinde esnafların sorunlarına ilişkin 17 maddelik çözüm önerisine ilişkin görüşleri aldı, yerelde ve genel çözüm getirilmesini istedikleri farklı sorunları dinledi.

YERİNDE DİNLEDİLER

CHP’li heyet, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş ve yönetimi, Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt ve yönetimi, Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Kaya yönetimi, Kocaeli Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer ve yönetimi, Kocaeli Terziler Odası Başkanı Şaziye Kahramanlı ve yönetimi, Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir ve yönetimi, Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı Rasim Özkul ve yönetimi, Kocaeli Pastacılar Odası Başkanı Yaşar Yılmaz ve yönetimi, Kocaeli Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Orhan Arguner ve yönetimi, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ile bir araya geldi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.