Paylaş

 Geçmişte gülleriyle ünlü olan Gültepe Mahallesi’nin mazisini yeniden canlandırmak ve yaşatmak için Mahallesi’nde gerçekleşecek olan 1. Gül Festivali etkinliği ile mahalle halkına 1000 adet gül fidesi harekete geçen İzmit Belediyesi, İzmitlileri 1. Gül Festivali’nde Gültepe’de buluşturuyor

Gültepe Mahallesinin eski günlerini canlandırmak için harekete geçen İzmit Belediyesinin düzenleyeceği 1. Gül Festivali ile İzmit’i gül kokuları saracak. 15 Ekim Perşembe günü saat 15.00’te Gültepe dağıtacak olan İzmit Belediyesi, vatandaşlara güllerin içinden bir İzmit şöleni yaşatacak.

GÜLTEPE’YE ÇOK YAKIŞACAK

Etkinlikte İzmitliler, İzmit Belediye Bandosunun vereceği konser ile müziğin keyfini çıkarırken, belediye ressamları tarafından mahalledeki merdivenler rengarenk boyanacak. Gül kokularının etrafı saracağı bu güzel festivale tüm İzmitlileri davet eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “İsmini gülden alan mahallemize, gül festivali çok yakışacak. Gültepe’yi daha da güzel hizmetlerle donatmak istiyoruz. Tüm halkımızı Gültepe 1. Gül Festivali’ne bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.