Paylaş

 

İDEBİR’de kültür gezileri devam ediyor

İnsani Değerleri Yükseltme ve Birleştirme Derneği (İDEBİR) organize ettiği kültür gezileri kapsamında bu ay Darıca Belediye Bakanı Muzaffer Bıyık’ın misafiri oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak ve İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi’nin katılımı ile Kültür gezisi için gün boyu Darıca’yı gezen İnsani Değerleri Yükseltme ve Birleştirme Derneği (İDEBİR) yöneticileri keyifli bir gün geçirdi.

Darıca’ya hayran kaldılar

Kültür gezisi programı kapsamında Darıca Seyir Tepesi’nde kahvaltı programı ile başlayan İDEBİR yöneticileri eğitimci yazar Ahmet Baydar’ın “Değer ve Değişim” konulu konferansını dinledi. Gerçekleşen Konferansın ardından tüm yöneticiler Azerbaycan’a destek amaçlı Azerbaycan bayrağı açtı. Darıca Belediye Başkan yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz’ın gün boyu eşlik ettiği gezide (İDEBİR) yöneticileri Darıca Hayvanat Bahçesi, Millet Bahçesi, Balyonoz Koyu’nun güzelliklerine hayran kaldı.

Başkan Bıyık ile bir araya geldiler

Akşam yemeğinde bir araya geldikleri Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile samimi ve hoş sohbet gerçekleştirdi. İDEBİR Başkanı Kenan Seyrek, Başkan Bıyık ve Başkan Yardımcısı Yılmaz’a göstermiş oldukları ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.